Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Pittenzak mini 2 stuks roze driehoekjes

Pittenzak mini 2 stuks roze driehoekjes

2094

Op werkdag voor 14:00 uur besteld
Dezelfde nog GRATIS in NL verzonden!

Pittenzakjes klein – 2 stuks. Goed formaat voor een handwarmer of als coldpack bij gebruik van pijn aan de ogen, hoofdpijn of een bult op het hoofd. Mooi klein maatje. Met een wasbare hoes van katoen.

Slechts 2 resterend op voorraad

Beschrijving

Pittenzak in klein formaat. Deze kleine pittenzakjes zijn ideaal om te gebruiken als handwarmer, als je een wandeling in de kou gaat maken, of als je langs het voetbalveld in de kou moet staan. Warm ze op in de magnetron (1 minuut) en je hebt heerlijk warme handen in je zakken. Ook is deze kleine pittenzak fijn om te gebruiken bij hoofdpijn. Koel of warm de pittenzak en leg hem op je hoofd. Het kleine formaat van deze pittenzak is gemakkelijk in gebruik bij ontstoken ogen; voor elk oog 1 klein zakje; niet te zwaar en niet te groot. Ook ideaal voor kinderen; als coldpack te gebruiken bij een bult op het hoofd bijvoorbeeld.

De warmte geeft een ontspannen effect en de kou geeft een verkoelend effect bij pijn. Let op bij ontstoken ogen: was het hoesje na gebruik om besmetting te voorkomen.

  • Hygiëne – Wasbare hoes op 30 graden
  • Gemak – Gemakkelijk te verwarmen en te koelen
  • Veelzijdig – Zowel voor de warmte als voor de kou te gebruiken
  • Comfort – Gevuld met tarwe wat vrijwel geurloos, zachter en iets zwaarder is dan bijvoorbeeld kersenpitten
  • Prettig – Vulling verdeeld in compartimenten voor goede verdeling van warmte of koude
  • Veilig – Als warmte kruik in de wieg geen gevaar van kokend water
  • Feestje? – Leuk ingepakt als cadeautje
  • Verantwoord – Compleet Handgemaakt in Nederland
  • Formaat: 10×15 cm
  • Gewicht: 200 gram

Opwarmen in de magnetron:

Maximaal 1 minuut op max. 700 Watt, indien te warm is het Wattage verlagen naar 500 of 600.

Let op: haal het metalen rooster uit de magnetron, als deze erin zit.
Check eerst de warmte goed voor gebruik.

Koud maken:

1 uur in de vriezer in een afgesloten plastic zak.

Verzenden en Retourneren

Verzenden:

Alle producten op de site van Met Pit worden gratis verzonden naar adressen in Nederland. Bij bestellingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten € 3,00

Retourneren:
Met Pit vindt het belangrijk dat je met een gerust hart kunt winkelen. Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling, mag je deze altijd terug sturen.

Hoe kan je een product retourneren:
- Binnen 14 dagen neem je contact op via info@allesmetpit.nl. Het is niet verplicht om een reden van retourneren op te geven, maar het is voor ons fijn om die te weten. Op die manier kunnen wij onszelf continu verbeteren.
- Je hebt 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.
- Je ontvangt je betaling zo snel mogelijk terug. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor een juiste verzending. Als je retourzending kwijt is geraakt en niet bij ons terug komt, kunnen wij geen betaling terugboeken. Het beste is om een track en trace code te vragen.
- De retourkosten zijn voor eigen rekening.
- Het product moet ongebruikt en in een zo origineel mogelijke verpakking worden teruggestuurd. Natuurlijk mag je de producten wel gewoon beoordelen zoals dat ook in een winkel mogelijk is.
- Bij het te retourneren product vermeld je je naam en bestelnummer, het product waarvoor het geruild mag worden of je bankgegevens voor het terugstorten van je geld.
- Stuur je product naar: Met Pit, Kerkstraat 49, 5056 AB Berkel-Enschot.