Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Bijverdienen met naaien van Pittenzakken!

Hoe lang moet een pittenzak in de magnetron

Bijverdienen Met Pit!

Wij zoeken jou als jij goed met een naaimachine en eventueel ook met een lockmachine overweg kan en zin hebt om wat bij te verdienen!

Met Pit verkoopt pittenzakken met wasbare hoes en gevuld met tarwe. Deze worden allemaal in Nederland gemaakt door verschillende ateliers en mensen die thuis naaien. Er zijn verschillende vormen/soorten waar wij jou voor nodig hebben. Dat kan zijn:

De wasbare hoes klein en XL

Langwerpige katoenen hoes met omgevouwen flap en label. Hiervoor is een naaimachine en een lockmachine nodig. Wij leveren de stof, het garen, de labels en een patroon op afspraak.

De binnenzak gevuld met tarwe klein en XL

Langwerpige katoenen zak met 3 of 8 compartimenten met tarwe. Deze compartimenten moeten volledig dicht genaaid worden. Hiervoor is alleen een naaimachine nodig. Wij leveren de tarwe, stof, het garen en een patroon. Deze benodigdheden haal je op bij onze locatie in Berkel-Enschot. De tarwe zit in afgesloten bakken van 15 kilo. Hierin kunnen ook de genaaide binnenzakken teruggebracht worden.

De betaling gaat per genaaide binnenzak of buitenhoes.

Alles gaat natuurlijk in goed overleg. Neem contact op voor meer informatie en over de mogelijkheden en natuurlijk om een afspraak te maken!

bijverdienen naaiwerk
bijverdienen naaiwerkzaamheden
bijverdienen naaien

Ook bijverdienen Met Pit!

Bel ons even op

06-2376 8597

Of vul het formulier in en wij zullen zsm contact opnemen.