Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Over Met Pit

Met Pit

_______

Hier bij Met Pit draait alles om de perfecte mix van comfort, kwaliteit èn… kei leuke printjes. Ik ben Marjolein een eigenzinnige Brabantse ondernemer en gek van pittenzakken.

Bij Met Pit vind je de tarwe toppers voor warm en koud gebruik. Of je nu een oppepper nodig hebt na een lange dag of wat verkoeling zoekt tijdens een hittegolf, wij hebben je gedekt. 

Mijn missie? Mensen blij maken met een echt goede pittenzak. Zowel de makers als de gebruikers en dat op een milieu en sociaal bewuste manier.

Ik geloof in een inclusieve wereld en daarom werk ik samen met ateliers waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten kunnen benutten. Zo zorg ik ervoor dat elke pittenzak die als mijn hal verlaat, gevuld is met liefde en een beetje extra knuffels.

Maar we zijn niet alleen gericht op comfort, we hebben ook een oogje op onze prachtige planeet. Daarom hebben we ervoor gekozen om bewust onze productie in Nederland en België te laten plaatsvinden. Zelf de tarwe komt er vandaan. Waarom? Omdat we gek zijn op molens, frietjes en het besparen van reiskilometers voor onze zakken. We willen tenslotte dat je je warm voelt, zonder dat onze planeet in vuur en vlam staat!

Dus daar heb je het! Met Pit is een mix van comfort, humor en maatschappelijke betrokkenheid. Ik doe er alles aan om jou een glimlach te bezorgen en tegelijkertijd een positieve impact te maken.

Kijkje nemen bij de pittenzakken!
Marjolein Met Pit
Over Met Pit