Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Over Met Pit

Wij Met Pit

_______________

Wij zijn 2 ondernemers Met Pit en hebben ontzettend veel plezier in ons werk en hopen met onze webshop een steentje bij te kunnen dragen aan het welzijn van veel mensen! Dat doen wij door het beschikbaar maken van onze fijne pittenzakken en door het samenwerken met naaiateliers waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Zij zijn erg blij met ons als opdrachtgever en daar worden wij ook weer blij van. Wij hebben verschillende soorten pittenzakken:
  • Langwerpige pittenzakken XL
  • Nekkussens
  • Kleine pittenzakken.
  • Mini pittenzakken
Ze hebben een wasbare hoes en voelen zacht aan door de tarwe die erin zit en ze zijn vrijwel geurloos als je ze hebt opgewarmd. Er is voor elk persoon een pittenzak die bij hem/haar past door de verschillende maten en hoesjes. Wij willen graag dat iedereen ons product leert kennen, omdat als je eenmaal een pittenzak van ons in gebruik hebt, je niet meer zonder wilt. Dat is wat wij regelmatig horen van onze klanten.
Zeer tevreden over de pittenzak XL: Ruime maat, hierdoor zowel in de nek als op buik en rug te gebruiken. Geurloos met mooie uitwasbare hoes. Netjes op tijd geleverd, keurig verpakt, persoonlijk; met handgeschreven notitie.’ Carine.
‘Het artikel was mooi en met zorg ingepakt. De pittenzak met pit voldoet aan de verwachtingen. Een aanrader!’
‘Superfijne product’ Anoniem

En voor deze reacties doen wij het, hier worden wij vrolijk van en dat maakt ons werk zo leuk! Wij werken met tarwe uit Nederland en België en het wordt allemaal gemaakt in Nederland. Alle pittenzakken zijn daarmee ecologisch duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd.

Marjolein en Klazien