Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Verzenden en retourneren

Verzenden:

Alle producten op de site van Met Pit worden gratis verzonden naar adressen in Nederland. Bij bestellingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten €3,00.

Retourneren:

Met Pit vindt het belangrijk dat je met een gerust hart kunt winkelen. Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling, mag je deze altijd terug sturen.

Hoe kan je een product retourneren:

– Binnen 14 dagen neem je contact op via info@allesmetpit.nl. Het is niet verplicht om een reden van retourneren op te geven, maar het is voor ons fijn om die te weten. Op die manier kunnen wij onszelf continu verbeteren.

– Je hebt 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.

– Je ontvangt je betaling zo snel mogelijk terug. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor een juiste verzending. Als je retourzending kwijt is geraakt en niet bij ons terug komt, kunnen wij geen betaling terugboeken. Het beste is om een track en trace code te vragen.

– De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

– Het product moet ongebruikt en in een zo origineel mogelijke verpakking worden teruggestuurd. Natuurlijk mag je de producten wel gewoon beoordelen zoals dat ook in een winkel mogelijk is.

– Bij het te retourneren product vermeld je je naam en bestelnummer, het product waarvoor het geruild mag worden of je bankgegevens voor het terugstorten van je geld.

– Stuur je product naar: Met Pit, Kerkstraat 49, 5056 AB Berkel-Enschot.