Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Verzwaringskussen Met Pit – Ontspanning door diepe druk

Verzwaringsdeken verzwaringskussen diepe druk

Verzwaringskussen Onstpanning door diepe druk

Diepe druk kan kinderen en volwassenen o.a. helpen bij de prikkelverwerking en om zich beter te kunnen concentreren. Wanneer de diepere lagen in de huid (bindweefsel, spieren en pezen) worden bereikt, heeft dit het meeste effect. Het duurzame verzwaringskussen van Met Pit geeft door middel van het gewicht deze diepe druk. Hij kan overal op het lichaam gebruikt worden.

Het kan helpen bij:

  • hoog gevoeligheid, autisme
  • ADHD, ADD
  • angst en stress
  • chronische pijn
  • slaap problemen
  • burn-out
  • trauma
  • rusteloze benen syndroom (RLS)

Groot voordeel van deze Met Pit kussens is dat ze ook als warmtekussen en coldpack gebruikt kunnen worden. 

Keuze voor:

1,2 kg – de normale XL pittenzak
2,4 kg – de normale XL pittenzak met extra binnenzak

Ook de andere formaat pittenzakken worden ingezet als verzwaringskussen. Hier kan alleen niet gekozen worden voor meerdere binnenzakken.

Bekijk in webshop

Effect van het verzwaringskussen

Het is belangrijk op te merken dat de effecten van verzwaringskussens kunnen variëren van persoon tot persoon. Het kan nooit kwaad om een medische professional te raadplegen als je specifieke gezondheidsproblemen hebt of twijfels hebt over het gebruik van de kussens.

Diepe Druk Stimulatie (DPS) voor ontspanning

Verzwaringskussens oefenen een gelijkmatige druk uit over je lichaam, wat resulteert in diepe druk stimulatie. Dit heeft een rustgevend en kalmerend effect op je zenuwstelsel, vergelijkbaar met een stevige knuffel of een ontspannende massage. DPS helpt stress te verminderen en bevordert een gevoel van ontspanning, waardoor je beter kunt ontspannen na een drukke dag.

Verbeterde slaapkwaliteit

Door de ontspannende werking van DPS kan een verzwaringskussen je slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren. Het helpt slapeloosheid te verminderen en bevordert een diepere en meer rustgevende slaap. Je wordt ‘s ochtends uitgerust wakker, klaar om de dag met hernieuwde energie aan te gaan.

Vermindering van angst en spanning

Het gebruik van een verzwaringskussen kan angstgevoelens en spanning helpen verminderen. De druk op het lichaam stimuleert de afgifte van serotonine en dopamine, neurotransmitters die een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand. Dit kan je helpen om je kalmer en meer ontspannen te voelen, zelfs tijdens stressvolle momenten.

Ondersteuning bij sensorische verwerkingsproblemen

Voor mensen met sensorische verwerkingsproblemen, zoals autisme of ADHD, kan een verzwaringskussen een waardevol hulpmiddel zijn. De diepe druk kan helpen overstimulatie te verminderen en een gevoel van veiligheid en comfort te bieden.

Verbeterde focus en concentratie

Door het verminderen van stress en angst en het bevorderen van ontspanning, kan het gebruik van een verzwaringskussen je focus en concentratie verbeteren. Dit kan vooral gunstig zijn tijdens studie- of werksessies.

Natuurlijke pijnverlichting

Verzwaringskussens kunnen helpen bij het verlichten van spierspanning en pijn in het lichaam. De gelijkmatige druk kan de doorbloeding bevorderen en bijdragen aan een betere circulatie, wat kan helpen bij het verminderen van pijntjes en kwalen.

Veilig en niet-invasief

In tegenstelling tot medicatie of andere medische interventies, is het gebruik van een verzwaringskussen veilig en niet-invasief. Het is een natuurlijke manier om je welzijn te bevorderen zonder bijwerkingen.

Verzwaringskussen OP SCHOOL

Veel kids vinden het lastig om zich te concentreren op school. De vele prikkels kunnen een kind overbelasten. Voor de wiebelkontjes hebben wij het verzwaringskussen Met Pit. Door de langwerpige vorm blijft het kussen goed op schoot liggen. Voor de echte wiebelkontjes hebben wij en aanklickbare band voor om het lichaam die het kussen op zijn plek houdt.

Kies één van de toffe XL pittenzakken / verzwaringskussens met wasbare hoes van 1,2 kilo

Verzwaringskusssen verzwaringsdeken

Kies bijvoorbeeld ook de extra XL binnenzak van 1,2 kilo. Dan heb je samen 2,4 kilo verzwaringskussen!

Extra binnenzak

Of kies de extra waterdichte binnenhoes. Blijft de binnenzak(ken) netjes droog!

Let op! kan niet mee in de magnetron Waterdicht verzwaringskussen

___________________________________________________

WEBSHOP