fbpx
Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Verzwaringskussen Met Pit – Ontspanning door diepe druk

Verzwaringsdeken verzwaringskussen diepe druk

Verzwaringskussen Onstpanning door diepe druk

Diepe druk kan kinderen en volwassenen o.a. helpen bij de prikkelverwerking en om zich beter te kunnen concentreren. Wanneer de diepere lagen in de huid (bindweefsel, spieren en pezen) worden bereikt, heeft dit het meeste effect. Het wordt onder andere toegepast bij mensen met:

– sensorische integratie problemen – hoog gevoeligheid, autisme – ADHD, ADD – angststoornissen – slaapstoornissen – burn-out

Het verzwaringskussen van Met Pit geeft door middel van het gewicht (1,2 of 2.4 kilo variant) deze diepe druk. Hij kan overal op het lichaam gebruikt worden.

Groot voordeel van deze Met Pit kussens is dat ze ook als warmtekussen en coldpack gebruikt kunnen worden. De warmte geeft nog eens extra onspanning.

Verzwaringskussen op school

Veel kids vinden het lastig om zich te concentreren op school. De vele prikkels kunnen een kind overbelasten. Voor de wiebelkontjes hebben wij het verzwaringskussen Met Pit. Door de langwerpige vorm blijft het kussen goed op schoot liggen. Voor de echte wiebelkontjes hebben wij en aanklickbare band voor om het lichaam die het kussen op zijn plek houdt.

Kies één van de toffe XL pittenzakken met wasbare hoes van 1,2 kilo

Verzwaringskusssen verzwaringsdeken

Kies bijvoorbeeld ook de extra XL binnenzak van 1,2 kilo. Dan heb je samen 2,4 kilo verzwaringskussen!

Extra binnenzak

Of kies de extra waterdichte binnenhoes. Blijft de binnenzak(ken) netjes droog!

Let op! kan niet mee in de magnetron Waterdicht verzwaringskussen