Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Pittenzak – warmtekussen en coldpack Donker grijs

Pittenzak – warmtekussen en coldpack Donker grijs

1994

Op werkdag voor 14:00 uur besteld
Dezelfde nog GRATIS in NL verzonden!

Pittenzak is fijn zacht doordat er tarwe in zit. Makkelijk en veilig om je bed of de wieg mee voor te verwarmen of als je last hebt van pijn. De donker grijze hoes van de pittenzak is uitwasbaar. Ook heel geschikt als coldpack. Door de zachte tarwe, vormt de zak zich makkelijk om je lichaam.

Uitverkocht

Beschrijving

De Pittenzak

Pittenzak met tarwe met een hoes van donker grijs. Chique en origineel cadeau. De pittenzak bestaat uit een binnenzak van katoen met 3 compartimenten, waardoor de tarwe op z’n plek blijft zitten en de warmte of de kou goed verspreid blijft. Er zit een buitenhoes omheen. Deze hoes is afneembaar en te wassen op 30 graden.

Afmetingen: 33cmx17cmx2cm (lxbxh)

Pittenzak als warmtekussen

Dit warmtekussen kan je in de magnetron opwarmen. Hij kan ook opgewarmd worden in de oven. Het is lekker makkelijk, geen gedoe met kokend water. Dus een veilige manier om warm gehouden te worden door een tarwepittenzak. Het is een goede vervanger van de kruik of de kersenpitten zak, door de tarwe voelt het zakje veel zachter aan en is dus aangenaam.

Opwarm instructies:

In de magnetron: 2 minuten op 600 Watt met af en toe een kopje water er naast. Zorg dat de magnetron vrij is van etensresten. Deze kunnen schroeiplekken veroorzaken in de stof en dat is jammer van het mooie stofje! Als je magnetron geen draaischijf heeft, moet je de zak elke minuut even opschudden voor je verder gaat met opwarmen. Dit om plaatselijke hitte te voorkomen.

In de oven: maximaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 100 graden. Ook de oven moet vrij zijn van etensresten om schroeiplekken in de stof te voorkomen.

Op de radiator: Zolang tot de pittenzak de juiste warmte heeft.

Pittenzak als coldpack:

Deze pittenzak is naast een warmtekussen ook een fijne coldpack. Je kunt de pittenzak gebruiken bij overbelaste spieren. Met een koude tarwe pittenzak creëer je directe pijn vermindering. Het pijnlijke gevoel wordt tijdelijk door de kou verdoofd en het zorgt ervoor dat de bloedvaten kleiner worden. Ook is de pittenzak heel geschikt voor ontstoken, gezwollen of gekneusde lichaamsdelen. Door de kou van de tarwe pittenzak, krimpen de bloedvaten en op die manier wordt voorkomen dat er nog meer bloed naar plekken stroomt waar het niet heen moet stromen. Hierdoor kan ook de zwelling verminderen.

Leg de pittenzak minimaal 1,5 uur in de vriezer in het bijgeleverd afsluitbare plastic zakje.

Let op!

  • Gebruik geen koude tarwe pittenzak bij een bloeding of een breuk van een van de lichaamsdelen.
  • Gebruik een warme pittenzak niet bij een ontsteking. Door de warmte kan de ontsteking verergeren.

Verzenden en Retourneren

Verzenden:

Alle producten op de site van Met Pit worden gratis verzonden naar adressen in Nederland. Bij bestellingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten € 3,00

Retourneren:
Met Pit vindt het belangrijk dat je met een gerust hart kunt winkelen. Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling, mag je deze altijd terug sturen.

Hoe kan je een product retourneren:
- Binnen 14 dagen neem je contact op via info@allesmetpit.nl. Het is niet verplicht om een reden van retourneren op te geven, maar het is voor ons fijn om die te weten. Op die manier kunnen wij onszelf continu verbeteren.
- Je hebt 14 dagen de tijd om je product terug te sturen.
- Je ontvangt je betaling zo snel mogelijk terug. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor een juiste verzending. Als je retourzending kwijt is geraakt en niet bij ons terug komt, kunnen wij geen betaling terugboeken. Het beste is om een track en trace code te vragen.
- De retourkosten zijn voor eigen rekening.
- Het product moet ongebruikt en in een zo origineel mogelijke verpakking worden teruggestuurd. Natuurlijk mag je de producten wel gewoon beoordelen zoals dat ook in een winkel mogelijk is.
- Bij het te retourneren product vermeld je je naam en bestelnummer, het product waarvoor het geruild mag worden of je bankgegevens voor het terugstorten van je geld.
- Stuur je product naar: Met Pit, Kerkstraat 49, 5056 AB Berkel-Enschot.