Op werkdag voor 14:00 besteld - Dezelfde dag nog GRATIS in NL verzonden!

Warmtekussen! Heerlijk warm zonder snoer

Warmtekussen zonder snoer! 

Onze warmtekussens kun je ook nog eens extra heet maken! Zo krijg je het echte “aaahhhh” gevoel. 

Waarom blijft tarwepittenzak lang warm?

Door het kleine formaat van de afzonderlijke tarwe korrels is er weinig lucht tussen de korrels en blijven de korrels dicht op elkaar. Hierdoor zijn ze goed in staat de warmte vast te houden.

Wordt de pittenzak koud na een tijdje gebruik?

Nee. Tarwe heeft ook als eigenschap dat het zich qua temperatuur blijft aanpassen aan de omgeving waardoor tarwe ook de temperatuur van het lichaam aanhoudt.

 

Waarom een warmtekussen van Met Pit

1. Mogelijkheid om extra heet op te warmen voor ulitem ontspanningsgevoel.

2. Onbeperkt opwarmen dus de hele dag warmte.

3. De warmtekussen kunnen ook in de vriezer dus in de zomer ook super als verkoeling.

Extra tips om de warmtekussen langer warm te houden

Leg een dekentje over het warmtekussen

Leg het warmtekussen op de plek waar je hem wilt hebben; op je buik, bij je voeten, in je nek, tegen je rug aan en leg daaroverheen een deken(tje). Het dekentje zorgt ervoor dat de warmte extra lang behouden blijft. De tarwe in de warmtekussens neemt de warmte van de omging aan. Hierdoor zal hij nooit koud aanvoelen zolang je hem bij je lichaam houdt.

Besprenkel de pittenzak met water

Besprenkel de pittenzak regelmatig met een beetje water, zo blijven de tarwekorrels vochtig. Dit is goed voor de warmte die de korrels op kunnen nemen.

Zorg voor een schone magnetron of oven

Zorg ervoor dat de oven of de magnetron altijd schoon is tijdens het opwarmen van de pittenzak. Zo onstaan er geen gaatjes in de stof en blijft de pittenzak lekker lang warm.

Onder kleding

Doe de pittenzak onder je kleding, de kleding houdt het vervliegen van de warmte van de pittenzak tegen, waardoor deze langer warm blijft.